SKALMSTA_LOGGA

hästarna

Mollehusen Fire Fox (Totte)

Valack
Född 2008
C-ponny
Totte är en vänlig ponny som kan ridas av såväl nybörjare som mer rutinerade ryttare. Han är en riktig allround ponny som både rör sig trevligt och hoppar fint. Totte har tävlats i lokal LC dressyr och LD hoppning.

Kilrickle Tom (Storm)

Valack
Född 2011
D-ponny
Storm har ganska mycket egen motor och hoppar med fin teknik. Han är väldigt vänlig, har en bra inställning till arbete och är minst lika rolig att rida i dressyren som i hoppningen.  Storm har tävlat LE (70 cm) hoppning med placering.

Aws Nightwish (Minty)

Sto
Född 2005
C-ponny
Minty är som ston kan vara, bestämd med lite egna idéer ibland. Däremot är hon inte så svår att övertala om man gör det på rätt sätt. Minty både rör sig trevligt och är en duktig hoppare. Hon har tävlats i LC dressyr, LC hoppning och P60 fälttävlan med fina resultat.

Knytte´s Skorpan

Valack
Född 2003
B-ponny
Skorpan är en otroligt ambitiös och godhjärtad häst. Han ställer upp i alla lägen och gör alltid sitt yttersta för att göra sin ryttare till lags. Han går både med nybörjare och lite mer rutinerade ryttare. Skorpan har tävlats i LC dressyr, LD (60 cm) hoppning och P60 fälttävlan.

Knytte´s Lupin

Valack
Född 2005
B-ponny
Lupin har lärt många barn att rida.  Han går med våra minsta ryttare och trivs väldigt bra med det.

Ultimate Lady (Lady)

Sto
Född 2010
D-ponny
Lady är en snäll och trygg häst som passar både nybörjare och lite mer rutinerade ryttare och i dressyren kan Lady vara riktigt fin med rätt ryttare.

Hariett

Sto
Född 2009
C-ponny
Harriet är en toppenponny på alla sätt. Hon är snäll, tycker om att arbeta och kan gå med alla ryttare. Hon har lagom motor och blir riktigt fin i dressyren. Hon har tävlat lokal  LC dressyr med bra resultat.

Gweunydd Ellan (Ellie)

Sto
Född 2007
B-ponny
Ellie är en riktig läromästare som har lärt många barn att rida och framförallt att hoppa och tävla. Hon har tävlat hoppning upp till regional LA (90 cm) med flera placeringar. Ellie är väldigt snäll och tycker det är roligt att arbeta med såväl nybörjare som med mer rutinerade ryttare.

Lenamore Annie Oakley (Annie)

Sto
Född 2010
D-ponny
Annie är en otroligt vänlig individ som alltid gör sitt yttersta för att vara sin ryttare till lags. Hon kan ridas av såväl nybörjare som mer rutinerade ryttare. Annie har tävlat upp till loklat LD (80 cm) i hoppning.

Gortatleva Colleen (Colleen)

Sto
Född 2007
D-ponny
Colleen är otroligt snäll och kan ridas av både nybörjare och mer rutinerade ryttare. Hon har startat lokal LD (80 cm) i hoppning.

Katies Captain (Katie)

Sto
Född 2010
Häst 164cm
Katie är en snäll häst med egen motor, speciellt i hoppningen. Ibland kan hon ha en egen vilja men hon är inte svår att övertala. Hon är lite klurigare att rida i dressyren, men bjuder på en trevlig känsla när det går bra. Katie är tävlad i hoppning, 90 cm, och i LC dressyr.

Chateau Slot (Slottet)

Valack
Född 2008
Häst 180 cm
Trots Slottets storlek är han en väldigt vänlig kille. Han har trevliga gångarter och gör alltid sitt bästa. Han går med både nybörjare och mer rutinerade ryttare och är duktig på att anpassa sig efter vem som sitter på. Med en mer rutinerad ryttare blir han riktigt fin i dressyren. Slottet har tävlats i LC dressyr.