SKALMSTA_LOGGA

Skalmsta Ridcenter utanför Stockholm söker instruktör

Skalmsta Ridcenter är en privatägd ridskola belägen i natursköna Rosersberg norr om Stockholm. Ridskolan grundades 2016 och är under uppbyggnad. Nu söker vi dig som vill vara del i ridskolans fortsatta utveckling.
 Ridskoleverksamheten bedrivs i dagsläget 5 dagar i veckan med ca 150 uppsittningar/vecka. Vi har 20 lektionshästar samt privathästar uppstallade på anläggningen. Vi har  ett ridhus (20x60) och en utebana (20x40) och fantastiska uterittsmöjligheter. Gården är omgiven av stora ängsmarker där vi skördar vårt eget hö. Hästarna har även tillgång till stora hagmarker där de kan gå i grupp och har möjlighet till utevistelse dygnet runt när årstiden tillåter.  

Ridskolan har en familjär anda och vi lägger stor vikt vid att varje elev ska trivas. Vi erbjuder ridlekis, juniorgrupper, ungdomsgrupper, familjegrupper, vuxengrupper, specialgrupper och privatlektioner. Elever hos oss har även möjlighet att vara medryttare på våra hästar och komma ut och tävla lokalt. Vi erbjuder även ridning för barn med funktionsnedsättning. 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:
I tjänsten som instruktör hos oss ingår främst planering och undervisning av ridgrupper på olika nivåer. Du kommer tillsammans med övrig personal ha ansvar över hästarna, deras omvårdnad, utbildning samt planering och genomförande av aktiviteter såsom klubbtävlingar i hoppning och dressyr, ridläger, clinics mm. 

Vi söker dig som har en utbildning som ridlärare eller har erfarenhet av att hålla lektioner på olika nivåer, där du är duktig på att kommunicera med såväl barn och vuxna. Du är positiv, har bra energi och är pedagogisk. Du behöver både kunna jobba i team och självständigt. Arbetstiden är förlagd både kvällar och helger.
 
Information om tjänsten:
Omfattning: Vi tänker oss deltid eller heltidsanställning. 75-100%
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan med CV och referenser skickas till info@skalmstaridcenter.se. Urval och intervjuer sker löpande. Mer information om oss finner du på www.skalmstaridcenter.se och våra sociala medier på facebook och instagram.
 
Välkommen med din ansökan!