SKALMSTA_LOGGA

Skalmsta Ridcenter utanför Stockholm söker instruktör

Skalmsta Ridcenter är en privatägd ridskola belägen i natursköna Rosersberg norr om Stockholm. Ridskolan grundades 2016 och är under uppbyggnad. Nu söker vi dig som vill vara del i ridskolans fortsatta utveckling.

 Ridskoleverksamheten bedrivs i dagsläget 6 dagar i veckan med ca 210 uppsittningar/vecka. Vi har 20 lektionshästar samt privathästar uppstallade på anläggningen. Vi har  ett stort ridhus (20x60) och en utebana (20x40) och fantastiska uterittsmöjligheter. Gården är omgiven av stora ängsmarker där vi skördar vårt eget hö. Hästarna har även tillgång till stora hagmarker där de kan gå i grupp och har möjlighet till utevistelse dygnet runt när årstiden tillåter. 
 
Ridskolan har en familjär anda och vi lägger stor vikt vid att varje elev ska trivas. Vi erbjuder ridlekis, juniorgrupper, ungdomsgrupper, familjegrupper, vuxengrupper, specialgrupper och privatlektioner. Elever hos oss har även möjlighet att leasa häst och komma ut och tävla. Vi erbjuder även ridning för barn med funktionsnedsättning. 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer:
I tjänsten som instruktör hos oss ingår främst planering och undervisning av ridgrupper på olika nivåer. Du kommer tillsammans med övrig personal ha ansvar över hästarna, deras utbildning samt planering och genomförande av aktiviteter. Det finns möjlighet att stalla upp egen häst på anläggningen. 
Vi söker dig som har erfarenhet av att hålla lektioner på olika nivåer, vi ser helst att du är Svensk Ridlärare lvl 1 eller har annan likvärdig utbildning. Du är positiv, har bra energi och är pedagogisk. Du behöver både kunna jobba i team och självständigt.  Du har förmåga att kommunicera på ett bra sätt med både vuxna elever, ungdomar, barn och deras föräldrar. Arbetstiden är förlagd både kvällar och helger.
 
Information om tjänsten:
Omfattning: Vi tänker oss antingen tim, deltid eller heltidsanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, senast 22 augusti.
Ansökan med CV och referenser skickas till mathilda@skalmstaridcenter.se Urval och intervjuer sker löpande. Mer information om oss finner du på www.skalmstaridcenter.se och våra sociala medier både på facebook och instagram.
 
Välkommen med din ansökan!