SKALMSTA_LOGGA

Skalmsta Ridcenter söker ridlärare

Skalmsta Ridcenter är en mindre privatägd ridskola belägen i Rosersberg norr om Stockholm. Ridskolan grundades år 2016 och består idag främst av ridskoleverksamhet och privatuppstallning. Skalmsta Ridklubb har idag ca 200 medlemmar och 190 uppsittningar i veckan. Ridskolan har en familjär anda både i stallet och på ridbanan där vi lägger stor vikt vid att varje elev ska trivas. Vi erbjuder ridning för de yngsta ryttarna på ridlekis, grupper för juniorer samt grupper för vuxna och ungdomar på olika nivåer. Vi har även flera grupper för barn med funkionsnedsättning. Under somrarna och loven håller vi ridläger och kurser som är väldigt populära.

Anläggningen ligger naturnära och har väldigt fina omgivningar där bra uterittsmöjligheter finns. Anläggningen har en belyst utebana samt ett stort ridhus på 20x60m.

Skalmsta Ridcenter söker nu ytterligare en instruktör då vi växer och vill kunna utöka vår verksamhet.
De arbetsuppgifter som hör till tjänsten är framförallt planering och undervisning av ridgrupper på olika nivåer. Du kommer tillsammans med övrig personal ha visst ansvar över hästarna, deras utbildning samt planering och genomförande av aktiviteter. Minimal stalltjänst då vi har annan personal till det. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att hålla lektioner på olika nivåer. Du är positiv, har bra energi och är pedagogisk. Du har förmåga att kommunicera på ett bra sätt med både vuxna elever, ungdomar, barn och deras föräldrar.
 
Information om tjänsten:
Omfattning: Vi tänker oss antingen tim eller deltidsanställning, vi är öppna för diskussion. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan med CV och referenser skickas till mathilda@skalmstaridcenter.se. Urval och intervjuer sker löpande. Mer information om oss finner du på www.skalmstaridcenter.se och våra sociala medier både på facebook och instagram.
 
Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Mathilda Hauptmann på mathilda@skalmstaridcenter.se.
 
Välkommen med din ansökan!