top of page

USEK - Ungdomssektionen

 

Alla föreningens medlemmar under 26 år är medlem i ungdomssektionen.

I ungdomssektionens styrelse sitter ungdomar mellan 13-26 år och deras uppdrag är att öka gemenskapen i klubben genom att bland annat anordna roliga aktiviteter. Ungdomssektionen anordnar aktiviteter såsom: skötarkurser, påskaktivitet, halloweenkväll, julpyntning, julshow mm.

Förutom att anordna aktiviteter har ungdomssektionen det viktiga uppdraget att föra alla barn och ungdomars talan i klubben. 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VARA MED I UNGDOMSSEKTIONEN?

Skicka ett mail till: skalmstausek@gmail.com

Lise Hervén

Ordförande

Hej hej! Jag heter Lise och är 17 år och jag är ordförande i USEK. Jag gillar allt inom ridning, men mest dressyr. Min favorithäst är Fleur. Jag är i stallet på måndagar och fredagar, ser ni mig får ni gärna komma fram och säga hej!

Filippa Svedberg

Vice ordförande

Hej! Jag heter Filippa och är 17 år. Jag är vice ordförande i USEK. Min favorithäst på Skalmsta är Clover. Jag gillar både hoppning och dressyr. Jag är i stallet framförallt på måndagar och fredagar. Ser ni mig får ni gärna komma fram och säga hej!

Wilma.JPG

Wilma Blomqvist

Kassör

Hej! Jag heter Wilma och är kassör i Skalmsta's USEK. Jag är 15 år och älskar hästar! Dressyr är det jag brinner mest för. Jag befinner mig i stallet nästan varje dag. Kom gärna fram och säg hej om du ser mig!

Elin Mellberg

Sekreterare

Hej! Jag heter Elin och sitter som sekreterare i USEK. Jag är 15 år gammal. Min favorithäst är Nell, hoppning tycker jag är roligast inom ridningen. Jag är i stallet nästan varje dag. Ser ni mig i stallet får ni gärna komma fram och säga hej!

Elise_edited.jpg

Elise Wolff

Ledamot

Hej, jag heter Elise och är 14 år gammal. Jag sitter som ledamot i USEK. Jag tycker om allt inom ridningen, men främst gillar jag hoppning. Min favorithäst på ridskolan är Totte. Jag är i stallet på måndagar, varannan fredag och lördagar. Jag är också ofta i stallet på söndagar så om ni ser mig får ni gärna komma fram och säga hej!

Alicia Palmkvist Wikell

Ledamot

Hej! Jag heter Alicia är 15 år gammal och jag är ledamot i USEK. Jag gillar allt inom ridningen, men gillar hoppning lite extra. Min favorithäst är Storm. Jag är i stallet måndagar,  varannan fredag och lördagar. Om ni ser mig får ni gärna komma fram och säga hej!

Alicia.jpg
Emma.JPG

Emma Stackegård

Ledamot

Hej! Jag heter Emma och är ledamot i USEK. Jag är 15 år och mina favorithästar är Blackie och Danilo. Främst gillar jag hoppning. På torsdagar och varannan fredag hittar ni mig i stallet så kom gärna fram och säg hej!

Klara Tegsten Lasu

Ledamot

Hej, jag heter Klara och är ledamot i USEK. Jag fyller 15 i år. Min favorithäst i stallet är Bob och jag gillar allt inom ridning. Du kan hitta mig i stallet på måndagar, varannan fredag och lördagar. Om du ser mig får du gärna komma fram och säga hej!

Klara.jpg
IMG_1299.JPG
IMG_1299.JPG

Hannah Granlund

Ledamot

Hej jag heter Hannah och är 14 år, älskar allt som har med hästar att göra. Men favoriterna är terräng och att packa höpåsar. Mina favorit hästar är Clover, Danilo och Ville. Jag är i stallet torsdagar och varannan fredag, kom gärna fram och säg hej!

bottom of page