top of page

USEK - Ungdomssektionen

 

Alla föreningens medlemmar under 26 år är medlem i ungdomssektionen.

I ungdomssektionens styrelse sitter ungdomar mellan 13-26 år och deras uppdrag är att öka gemenskapen i klubben genom att bland annat anordna roliga aktiviteter. Ungdomssektionen anordnar aktiviteter såsom: skötarkurser, påskaktivitet, halloweenkväll, julpyntning, julshow mm.

Förutom att anordna aktiviteter har ungdomssektionen det viktiga uppdraget att föra alla barn och ungdomars talan i klubben. 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT VARA MED I UNGDOMSSEKTIONEN?

Skicka ett mail till: skalmstausek@gmail.com

Notty Wilma usek.jpg

Wilma Blomqvist

Ordförande

Hej! Jag heter Wilma och är ordförande i Skalmsta's USEK. Jag är 15 år och gillar främst att dressyra och rida ut.  Jag hänger ofta i stallet och om du ser mig får du jättegärna komma fram och prata eller säga hej!

Elin Mellberg

Vice ordförande

Hej! Jag heter Elin och sitter som vice ordförande i USEK. Jag är 15 år gammal. Min favorithäst är Nell, hoppning tycker jag är roligast inom ridningen. Jag är i stallet nästan varje dag. Ser ni mig i stallet får ni gärna komma fram och säga hej!

Nell Elin usek.jpg
Elise Totte usek.jpg
Elise Totte usek.jpg

Elise Wolff

Ledamot

Hej, jag heter Elise och är 15 år gammal och sitter som ledamot i USEK. Jag tycker om allt inom ridningen, men främst gillar jag hoppning. Min favorithäst på ridskolan är Totte. Jag är i stallet på tisdagar och söndagar, samt vissa lördagar så om ni ser mig får ni gärna komma fram och säga hej!

Lise Herven

Ledamot

Hej Lise och är 18 år och sitter som ledamot i Usek. Min favorithäst är Fleur och vi brinner lite extra för dressyr. Jag är i stallet måndagar, torsdagar, fredagar och vissa söndagar. Ser ni mig får ni gärna komma fram och snacka lite. 

Fleur Lise usek1.jpg
Calle Emma usek.jpg
Calle Emma usek.jpg

Emma Stackegård

Sekreterare

Hej! Jag heter Emma och är sekreterare i USEK. Jag är 16 år och mina favorithäst är Ville, främst gillar jag hoppning. På tisdagar och varannan fredag hittar ni mig i stallet så kom gärna fram och säg hej!

Klara Tegsten Lasu

Kassör

Hej, jag heter Klara och sitter som kassör i USEK. Jag fyller 16 år. i sommar och gillar alla hästar på Skalmsta men just nu gillar jag Annie lite extra. Favoriterna i ridningen är hoppning och mysiga uteritter. Du kan hitta mig i stallet på tisdagar, varannan fredag och söndagar. Om du ser mig får du gärna komma fram och säga hej eller prata lite!

Annie Klara usek.JPG
IMG_1299.JPG
IMG_1299.JPG

Hannah Granlund

Ledamot

Hej jag heter Hannah och är 15 år, älskar allt som har med hästar att göra. Min favorithäst är Clover, främst gillar jag terräng. Jag är i stallet på tisdagar, kom gärna fram och säg hej om ni ser mig då!

bottom of page